Mateja Aleksić najbolji pionir JSD Partizan, sprecijalno priznanje za Ivanu Ilić!

Jugoslovensko sportsko dru[tvo Partiyan proglasilo je najuspešnije klubove i atletičare za 2023. godinu.

Mateja Aleksić proglašen je za najuspešnijeg pionira Jugoslovenskog sportskog društva Partizan za sportske uspehe postignute u sprintu i skoku udalj. 

Aleksić je postavio tri državna rekorda na otvorenom i u dvorani u skoku udalj i na 200m. Državni je prvak i pobednik internacionalnog mitinga u Majanu za reprezentaciju Beograda. 

Multitalentovanog atletičara Partizana trenira Ljubiša Stevanović, koji je podjednako zaslužan za postignute uspehe! 

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan dodelilo je posebno priznanje Ilićevoj za sportske doprinose Partizanu pobedom na Tromeču Srbija-Hrvatska-Slovenija na 60 metara u dvorani! 

Ilićeva iza sebe ima i blistavu letnju sezonu. Trijumfovala je na Balkanskom prvenstvu na 100 metara i bila vicešampionka države u istoj disciplini. Takođe je i polufinalistkinja Evropskog prvenstva za mlađe seniorke izjednačivši U23 nacionalni rekord star 24 godine! 

Rukovodstvo atletskog kluba i treneri Partizana, generalni sekretar kluba Mladen Pavlović, Aleksandra Rus Gligić i Petar Gligić ponosni su na sportske uspehe svih atletičara crno-bele porodice zabeležene u zimskoj i letnjoj sezoni! 

Puno sportskih uspeha je još pred nama! Mnogo smo jaki!

Photo: AK Partizan

Pratite nas na drustvenim mrežama: