Istrči 47. Kros Partizana!

Tradicija duga skoro pola veka, ponovo je došao perod godine kada se ljubitelji kros trčanja okupe na Krosu Partizana! Atletski klub organizuje u nedelju 12. novembra 47. kros iza severozapadnog dela tribine sa početkom u 11 časova.

U okviru takmičenja održaće se i dve memorijalne trke. Poseban memorijalni trofej Franje Mihalića  dodeljuje se pobedniku seniorske trke kod muškaraca koji će trčati 4.219,5m (Mini maraton), dok će se memorijalni trofej Gorana Raičevića dodeliti pobedniku juniorke trke u muškoj konkurenicji na 1.500m.

Novčane nagrade dodeliće se pobedicima kod seniorki i seniora, a u svakoj disciplini tri prvoplasirana dobijaju diplomu i medalju Partizana, a prvoplasirani pehar.

Naše zadovoljstvo biće da organizujemo i Trku zadovoljstva na 3000 metara za rekreativke i rekreativce čime će biti krunisan 47. kros.

Iz godine u godinu sve više se radujemo organizaciji atletskih takmičenja bilo na stazi ili van nje, jer je i vaš odziv sve veći! Vidimo se sledećeg vikenda na startnim pozicijama!

Sve dodatne informacije biće objavljenje na sajtu i društvenim mrežama Atletskog kluba Partizan.

Pratite nas na drustvenim mrežama: