Saopštenje Atletskog kluba Partizan povodom aktuelnih dešavanja

Zvanično saopštenje AK Partizan Beograd

Želimo da informisemo javnost da je Atletski klub PARTIZAN, na juče održanoj skupštini sportskog društva podržao kandidaturu gospodina Ostoje Mijailovića za predsednika JSD PARTIZAN. Atletski klub kao jedan od osnivača Sportskog društva, klub sa dve olimpijske medalje i mnoštvom medalja sa Svetskih i Evropskih prevenstava prepoznao je u programu Ostoje Mijailovića viziju i boljitak za sve klubove SD. Kako je većini delegata pa i našem delegatu bilo onemogućeno da uđu u prostorije sportskog društva gde je zakazana redovna skupština, iz nama nepoznatih razloga, bili smo prinuđeni da kao i većina klubova SD, održimo legitimnu, vanrednu skupštinu u prostorijama Teniskog kluba Partizan. Skupštinu su pratili svi relevantni elektronski i pisani mediji.

Na Skupštini je jednoglasno izabran novi predsednik SD Ostoja Mijailović, novi Upravni Odbor kao i drugi organi društva u kojima su predstavnici klubova.
Atletskom klubu je veoma bitno što se u planu novog predsednika nalazi i rekonstrukcija atletske staze, koja je izuzetno važna kako našem, tako i ostalim klubovima koji koriste stazu za svoj trenažni proces.


Skupštine se organizuju kako bi se pored pohvala za rad, iskazala i nezadovoljstva. Većina klubova je iskazala svoje nezadovoljstvo dosadašnjim radom uprave SD i iz tog razloga dali su poverenje novom predsedniku.
PARTIZAN JE IZNAD SVIH NAS!!!

Pratite nas na drustvenim mrežama: