18. TROFEJ BOGRADA ZA MLAĐE JUNIORE/KE

Atletska dvorana Beograd Bulevar Oslobođenja 54, Beograd, Srbija

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u subotu 13.05.2023. godine sa  početkom u 16 časova održaće se tradicionalna manifestacija 18. Trofej Beograda za mlađe juniore i mlađe juniorke. Ovaj tradicionalni miting godinama stiče sve veću popularnost i međunarodnog je karaktera. 18. Trofej Beograda održaće se na Atletskom … Nastavi sa čitanjem "18. TROFEJ BOGRADA ZA MLAĐE JUNIORE/KE"

OTVORENO PRVENSTVO BEOGRADA ZA MLAĐE PIONIRE/KE

Atletska dvorana Beograd Bulevar Oslobođenja 54, Beograd, Srbija

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom gradskog Sekretarijata za sport i omladinu održaće se Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe pionire/ke 14.05.2023. godine na Atletskom stadionu, pored Atletske dvorane, ulica Bulevar Oslobođenja 54. Raspis-ml.-pioniri-ke-Otvoreno-prvenstvo-Beograda-U14

71. ULIČNA TRKA GRADA BEOGRADA

Terazijski plato Terazije kod hotela Moskva, Beograd, Srbija

Ove godine održaće se  71. ULIČNA TRKA GRADA BEOGRADA. Kao i prošle godine, ova manifestacija sastojaće se od dva dela, takmičarskog i rekreativnog. Takmičarska trka u organizaciji ASB, koja će se održati za sve kategorije takmičara 15.10.2023. Takmičarske trke će biti organizovana prema raspisu koji će biti objavljen i dostavljen klubovima. Rekreativna trka u dužini od 5.000 … Nastavi sa čitanjem "71. ULIČNA TRKA GRADA BEOGRADA"