Crno-beli bili ubedljivo najbolji na DP u hodanju na putu!

U nedelju, 1. aprila, u Boru. održano je DP u hodanju na putu, a ekpesidija Partizana 1945 nije se šalila. Vođeni našim master trenerom Vladimirom Savanovićem, 10 crno-belih takmičara ostvarilo je četiri pobede i tri četvrta mesta, što je naš Klub svrstalo na I mesto tabele uspešnosti Klubova na Prvenstvu.

Zlatne medalje osvojili su Barbara i Rebeka Stanković, Aleksandar Murić i Mina Stanković.

„Očekivao sam tri medalje, ali ne zlatne. Uvek je lepo kada se prijatno iznenadite.“- preneo nam je svoje impresije trener Savanović i nastavio:  „Krenuli smo jako rano na dug put i odajem počast mladim takmičarima i roditeljima na odnosu prema Klubu i angažovanju. Na trkama je sve funkcionisalo po našim željama. Pobede su bile ubedljive. Međutim, teška staza i vetrovito vreme odneli su planirani rekord pionirke Barbare Stanković, koja je zakasnila za 1 sekund.“

file3

Bilo je veoma lepo čuti uzvike „Napred Partizan“ pokraj staze koji su dodatno motivisali naše takmičare u ostvarenju fantastičnih rezultata. Rebeka Stanković je ovom pobedom među mlađim juniorkama zaslužila poziv selektora Aleksandra Rakovića za predstojeće Prvenstvo Balkana u Ečkoj i već se nalazi u mestu nadomak Zrenjanina na pripremama reprezentacije. Podmladak će imati prilike da na otvaranju Balkanijade 14. aprila nastupi i na revijalnoj trci od 1000m.

file1

„Pohvalio bih borbenost mladog Aleksandra Murića, koji je, iako mlađi pionir, odneo pobedu za starije pionire.

file (2)

Takođe, Mina Stanković je oduševila i ubedljivo pobedila kod mlađih pionirki.

file4

Na početku sezone pokazali smo kakav će biti njen dalji tok!“- radosno je završio Savanović.

ČESTITAMO I RADUJEMO SE NAREDNIM USPESIMA!